Caută
  • Adrian Duțu

Aparat de aer condiționat LG ARTCOOL Stylist Inverter

Designul de calitate superioară al echipamentului se potrivește oricăror decorațiuni interioare.

În cazul în care cautați un aparat de aer condiționat diferit de toate celelalte, achiziționați echipamentul de aer condiționat ARTCOOL. Veți beneficia de un aparat elegant, inovator și atrăgător. Gama de produse ARTCOOL a fost îmbunătățită cu dotari de calitate precum sistemul de purificare a aerului Plasma, protecția anticorozivă Gold Fin și funcții noi, precum auto-curățarea. Echipamentul ARTCOOL reprezintă o alternativă oportună la echipamentele de aer condiționat obișnuite.


Iluminare LED

Efecte de iluminare speciale pentru o atmosferă unică în căminul dumneavoastră.


Control inovativ

Telecomandă intuitivă. Comenzile speciale "hot keys" permit un control rapid al funcțiilor utilizate frecvent.

Eficiență energetică


Tehnologia Inverter V ajută la economisirea de până la 60% a energiei. Tehnologia Inverter controlează simultan viteza motorului și a compresorului. Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficiența crește în mod semnificativ, prelungind durata de viață a componentelor individuale.

Totodată, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai puțin expuse riscului de disfuncționalitate, sunt mai economice, iar compresorul unității exterioare este, în general, mai silențios decât alte echipamente de climatizare standard.


Filtru de protecție dublu


Filtrul este ușor de schimbat făcând mai ușoară curățarea atât a interiorului echipamentului de climatizare cât și a filtrului propriu-zis. Acest lucru înseamnă ușurință în menținerea curățeniei.Silențiozitate absolută


Datorită tehnologiei compresorului cu vibrații minime, echipamentele de climatizare LG au un nivel foarte mic de zgomot.
38 afișare
  • Facebook - Black Circle

MicroProiect - Instal

microproiect@gmail.com

© 2018