top of page

Sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM

Încălzirea prin pardoseală oferă cel mai confortabil mod de încălzire a camerei.

Uniformitatea căldurii care radiază de la suprafața pardoselii creează o distribuție uniformă a căldurii. Temperatura pardoselii ajunge foarte repede la un nivel confortabil.


Aplicații

Sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM poate fi folosit în aproape orice tip de situație. Clădire complet nouă, lucrări de renovare sau chiar instalare sub podele din lemn nu prezintă o problemă. În bucătării, camere de zi si dormitoare, baie, sufragerii, birouri, etc

Încălzirea prin pardoseală MAGNUM este ideală pentru furnizarea unei surse suplimentare de încălzire. Trebuie să se aibă în vedere o capacitate minimă de 150 de wați per m2. În anumite circumstanțe, încălzirea prin pardoseală MAGNUM poate fi, de asemenea, instalată ca principala sursa de încălzire. Cere informatii despre posibilități sau cere departamentului de calcul sfaturi personalizate.


Produse

În cadrul acestei categorii există patru sisteme diferite de încălzire prin pardoseală MAGNUM disponibile:

  • Mat  MAGNUM

  • Cablu MAGNUM

  • Folie MAGNUM

  • Perfotherm MAGNUM

Toate sistemele de încălzire prin pardoseală (cu excepția MAGNUM Perfotherm) sunt livrate cu Termostat digital cu ceas MAGNUM X-treme digital control thermostat.


Acest termostat elegant, plin de culoare și rafinat cu ceas digital a fost special conceput pentru sistemele de încălzire electrică. MAGNUM X-treme este livrat cu fiecare set MAGNUM pentru încălzire prin pardoseală (tipurile mat, cablu si foil, inclusiv cu senzor de podea extern, un senzor de aer și trei cadre diferite, care se potrivesc cu cele mai multe branduri de echipamente de comutare.MAGNUM X-treme este simplu și intuitiv de operat prin butoane sensibile la atingere sub display.

Noua funcție cameleon este simplu de adaptat la culoarea interiorului. Elegantul screen-saver arată ora, temperatura și modul de curent fără a atinge termostatul. MAGNUM X-treme are o nouă funcție de ajutor, care apare după 10 secunde din meniul cu o descriere completă a respectivei setări.

MAGNUM X-treme are de asemenea o funcție de pardoseală, prin care temperatura este limitată la 28°C. MAGNUM X-treme face aplicarea ideeii și soluției în condiții de siguranță pentru fiecare sistem de încălzire electric.

65 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page