top of page

Viessmann Apps



Astăzi smartphone-urile fac parte din viața noastră de zi cu zi, iar ofeta de aplicații mobile este tot mai vastă pe zi ce trece. Firma Viessmann nu putea rămane indiferentă la această realitate: prin pachetul nostru de aplicații suntem acum în măsură să oferim o gamă largă de informații și unelte utile, atât specialiștilor cât și utilizatorilor finali.


Testul de economisire a energiei într-o clădire - economie de energie printr-un App

Singurul test al potențialului de economisire a energiei în clădiri certificat TüV putem să vi-l oferim și ca aplicație mobilă.

Mai mult, pe lângă efectuarea unui calcul riguros, aveți acum posibilitatea să trasmiteți rezultatul către o firmă de specialitate. 






Vitotrol App

Aplicația Viessmann Vitotrol vă permite să monitorizați și să operați de la distanță cazanul Viessmann echipat cu sistem de automatizare Vitotronic și un modul de comunicație Vitocom 100 tip LAN1. Aplicația este disponibilă în orice moment al zilei și utilizarea ei este simplă și confortabilă datorită dialogului textual pe care îl oferă utilizatorilor. Vitotrol app poate fi descărcată gratuit din Apple App Store, cât și din Google Play Store pentru dispozitivele Android.











ViCare App

 ViCare App oferă noi posibilități de gestionare a instalației termice prin intermediul internetului. Prin intermediul interfeței grafice ViCare se intervine asupra centralei termice în mod simplu și foarte intuitiv.

Sistemul este conceput pentru un circuit de încălzire. Toate setările se fac prin simpla atingere cu degetul a ecranului dispozitivului.

Cei care doresc să seteze diverse intervale, de pornire/oprire, programare zilnică, o pot face cu ajutorul funcției de asistență.

Într-o zonă separată a ecranului de start sunt afișate numeroase recomandări pentru economisirea energiei.


Vitocomfort Plus App

Aplicația Vitocomfort Plus App face posibilă comunicarea de la distanță prin LAN/WLAN cu o instalație integrată într-un sistem de Building Management.





24 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page