top of page

Întrerupător wireless WallMote, Aeotec

WallMote este comutatorul de perete pe care îl puteți instala oriunde.

Indiferent de cameră, indiferent de perete, WallMote este o alegere perfectă. Este un comutator de perete fără fir ce comunică prin tehnologia wireless Z-Wave.


WallMote poate gestiona propria lui rețea Z-Wave și poate controla alte dispozitive precum prize, jaluzele, dimmer-e, lumini, încuietori electronice etc. De asemenea poate fi integrat într-o rețea Z-Wave deja existentă, ca un dispozitiv secundar. În acest caz va trimite comenzi controller-ului Z-Wave principal și va controla alte dispozitive prin intermediul acestuia.

Cu WallMote se poate controla acționări de genul ON/OFF/DIMMER doar printr-o singură apăsare. Acesta permite diferite gesturi precum glisarea pe suprafața din sticlă pentru a modifica intensitatea luminii.


Dispozitivul este alimentat prin baterii și are încorporat în partea din spate un magnet ce îi permite să fie montat cu ușurintă ca un simplu întrerupator de perete.



Datorită design-ului inteligent pe bază de magneți, WallMote poate fi desprins din suportul lui magnetic de perete și folosit ca un dispozitiv portabil de control – telecomandă.



83 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page