Caută
  • Adrian Duțu

Sistemul de automatizare MAX!

Actualizată în: 15 Febr. 2018

Termostatul de cameră eQ-3 MAX!.


Reglarea temperaturii din încapere se realizează cu ajutorul senzorului de temperatură intern. Informația este transmisă radio la capul termostatic. Astfel temperatura de referință este dată de termostatul montat pe perete și nu de temperatura setată pe capul termostatic electronic.


Senzorul de fereastră eQ-3 MAX!.


Acesta are rolul de a transmite radio informația către capul termostatic electronic pe care îl închide cât timp se realizează aerisirea camerei (fereastră deschisă).
Cap termostatic electronic eQ-3 MAX!.


Este unitatea de control al debitului de încălzire pe radiator. Montat pe robinetul termostatic, capul electronic închide sau deschide ventilul în funcție de temperatura setată pe termostatul de cameră.

Router eQ-3 MAX!

Cele trei componente se pot controla de la distanță prin aplicație directă de pe dispozitive mobile. Controlul se realizează prin intermediul unui ruter special conectat la internet, Cube Lan Gateway eQ-3 MAX!.
Portalul MAX! poate fi folosit pentru a controla prin aplicatie mobilă toate dispozitivele de acasă prin orice conexiune la Internet.

Nu este necesară nicio operație de configurare complexă (de exemplu, implicând DynDNS) acesta poate comunica cu portatul MAX!.În mod similar, nu este nevoie să deschideți un firewall pentru a permite comunicarea din lumea exterioară. Portalul MAX! comunică cu toate componentle MAX! cub utilizând o metodă criptată și autentificată.


Se pot programa si personaliza săptămânal în funcție de cameră! Puteți configura un profil individual de încălzire pentru fiecare cameră prin intermediul sistemului MAX! portal.

Acest lucru vă permite să adaptați modul în care este controlată încălzirea la nevoile dvs. specifice și rutinele individuale din fiecare cameră. De asemenea, puteți seta până la șase faze de încălzire definite în mod liber pentru fiecare zi din săptămână în cadrul profilului de încălzire, astfel încât să puteți regla temperatura camerei individual.

De exemplu, un program săptămânal tipic ar putea avea temperatura camerei în sufragerie, bucătărie și baie setată la 21°C de luni până vineri între orele 06.00 și 09.00, iar apoi între 17.00 și 21.00. În timpul zilei când nimeni nu este acasă, sistemul trece la modul de economisire a energiei, unde temperatura este de 17°C. La sfârșit de săptămână, temperatura camerei este setată la 21°C între orele 08.00 și 22.00. Cu toate acestea, dacă părăsiți casa în scurt timp, întregul sistem trece la modul de economisire a energiei și la 17°C la o atingere de MAX! Buton Eco.

28 afișare0 comentariu
  • Facebook - Black Circle

MicroProiect - Instal

microproiect@gmail.com

© 2018