top of page

ViCare APP - VIESSMANN

Gestionarea instalației termice prin internet


  • Noua aplicație ViCare face setarea centralei termice deosebit de simplă și intuitivă. Cu ajutorul asistentului integrat vă puteți stabili intervalele de încălzire în funcție de preferință. În plus, economia realizată este afișată direct pe display.




Download


Aplicația ViCare App poate fi folosită în legătură cu un sistem de automatizare Viessmann conectabil la internet sau cu modulul WLAN Vitoconnect 100. Acesta poate fi achiziționat de la o firmă de centrale termice parteneră Viessmann.




Dintr-o privire puteți vedea dacă totul este în regulă cu centrala termică. Un operator de service poate fi setat implicit. Acesta va fi notificat de fiecare date cand apar probleme în funcționarea centralei dumneavostră termice și vă poate veni în ajutor.

 







Funcții de bază:

●  Afișarea stării încălzirii ●  Capacitatea de a configura cele mai importante funcții ale sistemului dvs. de încălzire ●  Sunt inregistrate date zilnice pentru a economisi automat costurile cu energia ●  Vizualizați istoricul temperaturii exterioare ●  Trimiteți cererea de servicii către instalatorul dvs. de încredere ●  Comenzi rapide de exemplu: "Vreau apă caldă "






 







Economie


Setarea simplă a temperaturii optime – reducerea costurilor când nu sunteți acasă


●  Setarea centralei termice deosebit de simplă și intuitivă ●  Reglarea temperaturii preferate dintr-un singur click ●  Memorarea programului zilnic pentru economisirea costurilor de încălzire










 







Statistici de consum


Se pot consulta statisticile de consum de gaz și electricitate


●  Consum de gaz pentru încălzire ●  Consum de gaz pentru apă caldă

● Consumuri afișate pe zile, săptămâni, luni și ani.








 

Gestionarea instalației prin internet-interfața de Vitoconnect Modulul WLAN Vitoconnect 100 este interfața dintre centrala termică și ViCare. El nu este compatibil numai cu noile sisteme de încălzire Viessmann, ci și cu multe centrale termice existente. Aparatul de doar 10x10cm se montează pe perete și este conectat cu automatizarea centralei direct prin cablu. Setul de livrare mai conține și cablul electric de alimentare al echipamentului.

Modulul se conectează prin Plug-and-Play la internet. Tot ce trebuie să faceți este să scanați codul QR cu smartphonul. Astfel, instalarea și punerea în funcțiune se efectuează de obicei în câteva minute.

ViCare poate comanda multe centrale termice Viessmann deja existente.

Cu ViCare și Vitoconnect pot fi conectate și centralele termice mai vechi, prin interfața Optolink sau OpenTherm. ● Comunicare WLAN pentru conexiunea la internet

Note

● Înainte de instalare să se verifice compatibilitate de comunicare prin rețeaua locală IP/ WLAN. ● Pentru o buna funcționare a modului Vitoconnect 100 este nevoie de o conexiune cu acces continuu la internet.



Automatizări compatibile

Centrală termică Viessmann cu sistem de automatizare Vitotronic si interfață Optolink.

Automatizări pentru centrale murale si compacte ● Vitotronic 200, tip HO1, HO1A, HO1B, HO1D, HO2B ● Vitotronic 200 RF, Typ HO1C, HO1E

Automatizări pentru cazane de pardoseală  ● Vitotronic 200, tip KO1B, KO2B, KW6, KW6A KW6B, KW1, KW2, KW4, KW5 ● Vitotronic 300, tip KW3


155 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page